Zašto svaki radnik kojeg vam nudimo ima video?

Stara narodna poslovica kaže kako slika govori više od tisuću riječi, a mi bi dodali kako video snimka i puno, puno više.

No, krenimo redom.

Činjenica je da u Hrvatskoj nedostaje veliki broj radnika te su zbog toga poslodavci prisiljeni sve više okretati se stranoj radnoj snazi.

“Omiljeni stranci” za hrvatske poslodavce su svakako radnici iz nama bliskih zemalja kao śto su Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija. To je i razumljivo i zbog jezične bliskosti, sličnih navika te lakšeg dolaska zbog što im ne treba viza za ulazak u zemlju. No i ovih radnika je svakim danom sve manje, a u slučaju da Njemačka dodatno olakša dolazak radnika iz ovih zemalja biti će ih u Hrvatskoj još i manje.

Zbog svega prije navedenog kao jedina mogućnost sve se više nameće dovođejne radnika iz dalekih destinacija kao što su Indija, Nepal, Filipini.

Kako bi olakśali ovaj proces, Agencija Star za svakog radnika iz inozemstva na naše stranice postavlja video-prezentaciju i to je bitno iz više razloga.

  • Možete se uvjeriti u razinu poznavanja engleskog jezika kod kandidata
  • Možete se u uvjeriti u stručnost kandidata kod obavljanja određenih poslova jer je praksa pokazala da životopisi, diplome i certifkati koje kandidati prilažu ne znače gotovo ništa
  • Možete steći opći dojam o kandidatu i procjeniti kako bi se uklopio u radno okruženje vaše tvrtke.

Pozivamo Vas stoga da kliknete na linkove u meniju i pogledate videa u kojima se predstavljaju naśi kandidati raznih profesija. Javite nam se na naše kontakte i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.